Jedilni list

Želite pokukati v naš jedilnik?

Odkrijte avtorske mojstrovine, s katerimi se priklanjamo kulinarični dediščini, in se prepustite rajanju okusov, misli ter občutkov.

V ponedeljek, 20. januarja, smo za kosilo zakuhali:

kosilo



cvetačna ali goveja juha


***


pečena račka, pesin štrukelj in topinambur


***


vroč jabolčni zavitek s sladoledom pečenih jabolk


***


CENA KOSILA 18 EUR


***
DOBER TEK!
***

Najboljši okusi Francije

31. 1. 2020 ob 19.30 uri.

POSTREGLI VAM BOMO...

amuse-bouches

račja pašteta, salame in pršuti, kaviar in ostrige
gosja jetra, polži, jajce in tartuf
račka, goska, fazan in golob

siri

čokoladni mousse
crème brulée
makroni

VINSKA DRUŽBA

Slovensko posestvo Domaine Slapšak - Dolenjsko Šampanjska naveza
pod taktirko francoskega enologa in Andreja Slapšaka:

predstavitev nove kolekcije penin.

GLASBENA SPREMLJAVA

Tinkara Kovač z bendom

jedilnik in 3 kozarci penine Domaine Slapšak

65 EUR / osebo

Rezervacije slišimo na:
041 209 600

beremo na:
info@hisafink.si

Prisrčno vabljeni. / Vous êtes cordialement invité.
Ekipa Hiše Fink

Hišni red

Hišni red je scenosled za lačnim lakoto stran vzet:

Kosilo

Od 12. do 16. ure

Na kulinaričnem sprehodu, kjer sta jedi zasnovala Tanja in Damjan, pohajkujte po vasi, po širši Dolenjski in po Sloveniji ter bodite spogledljivi tudi s sosedi. V kolikor imate dovolj časa, si privoščite sprehod z vsemi 5 postojankami.

V kolikor pa je čas vaš gospodar, si izberite 1, 2 ali 3 postojanke.

Večerja

Do 23. ure

Naj bo večerja slastna, oči srečne in želodček potešen.

Pojdite na vinsko popotovanje po naši karti. Vodijo naj vas želja, ljubezen ali raziskovalna žilica.

Hišni red je sprejet za čas od ponedeljka do sobote od 12. do 23. ure.

Tiha in nema se vije krog mesta in ga objema kot ljubica zvesta.
Zadnja luč sije še tam izmed vej, Krka se vije počasi naprej ...

GOR